Stofzuigers

Nilfisk Alto biedt hiervan veel modellen aan. In grote lijnen zijn er modellen voor huishoudelijk gebruik, semi-professioneel en professioneel gebruik. Hierin zit dan ook nog een onderverdeling in, enkel stof of stof/water met of zonder zak en met of zonder automatisch reinigingssysteem. Er zijn ook speciale modellen die explosievrij zijn.

 

Bekijk snel de nieuwe actie folder van Nilfisk ALTO voor alle promoties.

 

PROMOFOLDER 2023

 

 

Saltix 10

Saltix 10

Saltix 10: Kleine compacte huishoudelijke stofzuiger 8 liter zak inhoud en 220 mbar onderdruk en 1980 l/min luchtverplaatsing met stofzak: Prijs op aanvraag

 

 

 

 

Maxi 35 wd

AERO 21-21 PC

 

AERO 21-21 PC: Grote stofzuiger in kunststof behuizing, 3600 L/min luchtverplaatsing en 210 mbar onderdruk tank inhoud 20 liter: Prijs op aanvraag

 

 

 

 Contact HST voor een vrijblijvende offerte

 

Waarmee moet u rekening houden met uw keuze van stofzuiger:

Attix serie stofzuiger, kunstof of metaal behuizing

Attix serie stofzuiger, kunstof of metaal behuizing

 

 

Het belangrijkste is dat u goed weet wat u met u stofzuiger wil gaan doen, want Nilfisk-Alto heeft voor elk type van werk wel een model dat geschikt is voor de toepassing. Bv slijpstof, auto’s reinigen, zaagmeel???

Denk hierover goed na en laat het ons weten en wij werken graag een geschikte offerte uit voor uw type van stofzuiger met alle nodige toebehoren.

 

 

 

 

 

 

Op zoek naar een Nilfisk stofzuiger ?

Contact HST voor een vrijblijvende offerte

Meer info check:

www.nilfisk-alto.be