Hogedrukreinigers

Nilfisk ALTO is veruit de nr. 1 fabrikant als het aankomt op kwaliteit en eenvoud in bediening van hogedrukreinigers.

Bekijk snel de nieuwe actie folder van Nilfisk ALTO voor alle promoties.

ACTIEFOLDER 2022

PROMO Aktie Koud Water Hogedrukreiniger

 

MC 4M 140bar-620liter/u

MC 4M 140bar-620liter/u

Poseidon MC 4M ,  koud water hogedrukreiniger voor af en toe gebruik

140 Bar – 620 L/min

MC 4M 160bar-620liter/u XT (oprolsysteem)

GRATIS levering/aansluiting en DEMO

 

 

 

Voor actuele prijzen raadpleeg de folder of stuur ons een mailtje.

Stuur ons een eenvoudig mailtje met daarin vermeld waarvoor u de hogedrukreiniger wil gebruiken. Zo kunnen wij u een toestel aanbevelen op maat met alle nodige en specifieke toebehoren voor uw werk.

 

 Contact HST voor een vrijblijvende offerte

 Volgende 2 punten zijn zeer belangrijk bij uw keuze van hogedrukreiniger?

 

 

Punt 1: KOUD of WARM water:


Poseidon 6-79 FA Koud water 170 Bar - 1610 L/min
Poseidon 6-79 FA
Koud water
170 Bar – 1610 L/min

Koud water hogedrukreinigers zijn goedkoper in aankoop en compacter in formaat. Zij zijn beschikbaar in kleine lichte toestellen voor af en toe gebruik of in zwaardere toestellen voor intensief gebruik.


Neptune 7-63 FA Warm/koud water 175 Bar - 1260 L/min
Neptune 7-63 FA
Warm/koud water
175 Bar – 1260 L/min

Warm water hogedrukreinigers zijn dan weer duurder in aankoop maar hebben een beter reinigingseffect en gaan dus efficienter reinigen en besparing opleveren in werkuren. Gemiddeld gezien ga je dubbel zo efficient reinigen in de helft van de tijd dus een enorme besparing op werkuren hierdoor heb je de duurdere aankoopprijs snel terug verdient.

Punt 2: Reinigingseffect

De verhouding van druk (Bar) ten opzichte van uw wateropbrengst is belangrijk. Zo kan het zijn dat een hogedrukreiniger van bv 170 Bar levert en wateropbrengst heeft van 1610 L/min dat deze een beter reinigingseffect heeft dan een hogedrukreinigerdie 180 Bar levert aan 840L/min.

Laat u dus niet blind staren op de geleverde druk (Bar) maar de combinatie van beide is belangrijk in uw keuze van hogedrukreiniger en ook dat warm water 4 keer zo efficient is ten opzichte van koud water.

Voordelen van ALTO hogedrukreinigers:

  • Ergosystem: alle toestellen zijn voorzien ergonomische toebehoren die snel gewisseld kunnen worden wat het lang werken met een hogedrukreiniger aangenamer maakt en vooral efficient.
  • FA systeem: Sommige hogedrukreinigers zijn voorzien van het FA systeem wat ervoor zorgt dat de slang tijdens stand-by drukloos staat wat resulteert in een langere levensduur van uw toestel en het veiliger maakt om te werken.

 

Bent u op zoek naar een nieuwe leverancier/technieker voor al uw reinigingsmachines??? Dan bent u bij ons aan het goede adres. We hebben een eigen service wagen die alle onderhouden/herstellingen komt uitvoeren op jullie bedrijf zodat u geen tijd verliest en dadelijk kan verder werken.

Voor al uw vragen of opmerkingen mag u ons steeds opbellen of een eenvoudig mailtje sturen en wij helpen u graag verder. Graag steeds het type reinigingsmachine erbij vermelden bv. Neptune 7-63 of Poseidon 7-69 FA… Dan kunnen wij u sneller verder helpen met al uw vragen.

 

 

Vind je hetzelfde product/machine ergens anders (ook online webshops) goedkoper passen wij onze prijs aan. Actie geldig voor machines vanaf 1000 euro ex btw

Vind je hetzelfde product/machine ergens anders (ook online webshops) goedkoper passen wij onze prijs aan. Actie geldig voor machines vanaf 1000 euro ex btw

 3 JAAR GRATIS GARANTIE*

Wij zijn uw partners op het werk. Wij willen u de juiste oplossing bieden en u helpen om uw productiviteit te verhogen. Dit alles is gebaseerd op onze diepgaande kennis van uw behoeften, uitdagingen en van uw dagelijkse werkomgeving. Daarom doen onze oplossingen het werk voor u!

En daarom willen wij er zeker van zijn dat u zich goed voelt bij uw beslissing om een van onze professionele hogedrukreinigers aan te schaffen. Om deze reden bieden wij u een toonaangevende DRIE JAAR GARANTIE voor al onze professionele hogedrukreinigers … helemaal gratis.

• Behoud de optimale prestaties
• Verleng de totale levensduur van het product
• Verminder de totale kosten tijdens de levensduur

En wij doen dit om te bewijzen dat producten van Nilfisk-ALTO voldoen aan uw hoogste kwaliteitseisen.

 

 

*Samen met een jaarlijkse onderhoudscontrole en in overeenstemming met de garantievoorwaarden. Dit is van toepassing op alle professionele hogedrukreinigers van Nilfisk-ALTO die in 2014 zijn aangeschaft en die vanaf 1 januari 2012 zijn geproduceerd. Bewaar uw nota als bewijs van aanschaf voor het gebruik van de garantie.

 

Op zoek naar een  2de hands hogedrukreiniger?

 

We hebben vaak 2de hands toestellen staan die volledig gereviseerd en in prima staat zijn. Laat ons weten naar wat je op zoek bent en wij kijken of we iets 2de hands op stock hebben staan.

 

Contact HST voor een vrijblijvende offerte

 

 

Op zoek naar een Nilfisk Alto hogedrukreiniger ?

 

Contact HST voor een vrijblijvende offerte

 

Meer info check:

www.nilfisk-alto.be