Hogedrukreinigers

Nilfisk ALTO is veruit de nr. 1 fabrikant als het aankomt op kwaliteit en eenvoud in bediening van hogedrukreinigers.

Bekijk snel de nieuwe actie folder van Nilfisk ALTO voor alle promoties.

PROMOFOLDER 2023

PROMO Actie WARM WATER hogedrukreiniger

 

Type: MH 3C-145/600 PAX

     • 145 Bar – 600 L/min
     • Met oproller
     • Geschikt voor 1 à 2 uur schoonmaak per dag
     • 220V
     • Prijs: zie folder
     • GRATIS levering/aansluiting en DEMO

Voor actuele prijzen raadpleeg de folder of stuur ons een mailtje met daarin vermeld waarvoor u de hogedrukreiniger wil gebruiken. Zo kunnen wij u een toestel aanbevelen op maat met alle nodige en specifieke toebehoren voor uw werk.

 

 Contact HST voor een vrijblijvende offerte

 Volgende 2 punten zijn zeer belangrijk bij uw keuze van hogedrukreiniger?

 

 

Punt 1: KOUD of WARM water:


Poseidon 6-79 FA Koud water 170 Bar - 1610 L/min
Type: MC 5M-200/1050 XT
Koud water
170 Bar – 1610 L/min

Koud water hogedrukreinigers zijn goedkoper in aankoop en compacter in formaat. Zij zijn beschikbaar in kleine lichte toestellen voor af en toe gebruik of in zwaardere toestellen voor intensief gebruik.


Neptune 7-63 FA Warm/koud water 175 Bar - 1260 L/min
Type: MH 3C-180/780 PAX
Warm/koud water
180 Bar – 780 L/min

Warm water hogedrukreinigers zijn dan weer duurder in aankoop maar hebben een beter reinigingseffect en gaan dus efficiënter reinigen en besparing opleveren in werkuren. Gemiddeld gezien ga je dubbel zo efficiënt reinigen in de helft van de tijd dus een enorme besparing op werkuren hierdoor heb je de duurdere aankoopprijs snel terug verdient.

Punt 2: Reinigingseffect

De verhouding van druk (Bar) ten opzichte van uw wateropbrengst is belangrijk. Zo kan het zijn dat een hogedrukreiniger van bv 170 Bar levert en wateropbrengst heeft van 1610 L/min dat deze een beter reinigingseffect heeft dan een hogedrukreiniger die 180 Bar levert aan 840L/min.

Laat u dus niet blind staren op de geleverde druk (Bar) maar de combinatie van beide is belangrijk in uw keuze van hogedrukreiniger en ook dat warm water 4 keer zo efficiënt is ten opzichte van koud water.

Voordelen van ALTO hogedrukreinigers:

 • Ergosystem: alle toestellen zijn voorzien ergonomische toebehoren die snel gewisseld kunnen worden wat het lang werken met een hogedrukreiniger aangenamer maakt en vooral efficiënt.
 • FA systeem: Sommige hogedrukreinigers zijn voorzien van het FA systeem wat ervoor zorgt dat de slang tijdens stand-by drukloos staat wat resulteert in een langere levensduur van uw toestel en het veiliger maakt om te werken.

 

Bent u op zoek naar een nieuwe leverancier/technieker voor al uw reinigingsmachines??? Dan bent u bij ons aan het goede adres. We hebben een eigen service wagen die alle onderhouden/herstellingen komt uitvoeren op jullie bedrijf zodat u geen tijd verliest en dadelijk kan verder werken.

Voor al uw vragen of opmerkingen mag u ons steeds opbellen of een eenvoudig mailtje sturen en wij helpen u graag verder. Graag steeds het type reinigingsmachine erbij vermelden bv. Neptune 7-63 of Poseidon 7-69 FA… Dan kunnen wij u sneller verder helpen met al uw vragen.

 

 

Op zoek naar een  2de hands hogedrukreiniger?

 

We hebben vaak 2de hands toestellen staan die volledig gereviseerd en in prima staat zijn. Laat ons weten naar wat je op zoek bent en wij kijken of we iets 2de hands op stock hebben staan.

 

Contact HST voor een vrijblijvende offerte

 

 

Op zoek naar een Nilfisk Alto hogedrukreiniger ?

 

Contact HST voor een vrijblijvende offerte

 

Meer info check:

www.nilfisk-alto.be